12.6.12

Flyttdags?

Nästa människa i min närhet som ber om flytthjälp skjuter jag!

Nej, så illa är det inte...men det har varit så mycket flyttande den senaste tiden att man börjar bli lite mätt på det nu. Sen i höstas har två, av tre, mostrar flyttat (varav en av dem är i full färd med att flytta igen nu), en kusin, vi, och så mamma. Eftersom mammas flytt innefattade en massa sorterande och uppdelande av hennes och pappas gamla grejer (och alla mina gamla grejer som gömde sig på vinden) så har det ju blivit en hel massa flyttande fram och tillbaks. Och en sisådär fem miljoner resor till tippen och Erikshjälpen.  Och fyllande av vårt förråd, och ett par extra förråd osv osv...

I kväll körde vi dock sista lasset från "gamla huset". Nu är det tomt och de flesta grejer är på rätt ställe och behöver inte flyttas på mer. Underbart!

Vilken himla tur att det snart är USA - dags...det kommer att behövas en liten vilopaus efter detta, minst sagt, kaotiska året.

2 comments:

Trillingnöten said...

Jag hatar att flytta! Saker och grejer, upp och ned för trappor...nä. Jag har haft tur de senaste 7 åren...har inte behövt flytta en pinal! Tidigare var det typ varje år!

Anonymous said...

Orkar knappt tänka på att jag ska göra det igen till hösten... Tredje gången på lika många år...