16.6.12

Det är de små sakerna i livet...

Det är dåligt med uppdatering här inne, men det är mycket för att det inte är något speciellt upphetsande som händer nu. Vi har mest stressat över diverse flyttar och reseplanering och renovering och annat skoj. MEN, det skärper nog till sig så småningom det där livet - spänning är på gång. Bear with me...

Idag har det dock faktiskt hänt en väldigt spännande sak: Luka somnade borta i sin resesäng, när vi var hos vänner på spelkväll, och han sov genom flytten till och från bil och till sin egen säng. Vi kom hem för en stund sen och han sussar nu sött i sin spjälsäng efter att ha sovit gott sen klockan nio. Det känns lite som triss-reklamen faktiskt - plötsligt händer det! :) När man är småbarnsförälder lär man sig att uppskatta de små sakerna i livet, som att ha en son som sover gott. Det bådar gott inför USA-resan detta. Känns nästan som att man borde fira, var är champagnen när man behöver den?

Det får bli att fira på annat vis: att gå och lägga sig! :)

Godnatt!

1 comment:

finelinan said...

Ja, passa på att sov när han sover nu! Det måste vara det mest uttalade rådet till småbarnsföräldrar. Vet i sjutton hur jag ska göra med två sen bara... =)