8.11.11

Vi har två små barn här hemma...

...det ena aningen hårigare än det andra.
Toulouse har börjat bli mammig när jag ammar och vill vara med och gosa. Trevligt, men inte alltid superpraktiskt. Men här i tevesoffan gick det ju bra.

"Att folkbokföra Luka", Uppdatering: Fick till slut tag på damen på konsulatet som blev jätteförvånad och undrade vad det var för konstig människa jag pratat med på skatteverket, för inte ska konsulatet ha med vanlig folkbokföring att göra!? Men jag var ju välkommen tillbaks till konsulatet om jag ville (förklarade så lugnt och sansat jag kunde att det inte var så himla enkelt att ta sig dit...så om det finns annan lösning blir jag toppenglad). Hon skulle kolla upp lite grejer och återkomma senare under dagen.

Grrrrr. Nu ska jag plugga. 

5 comments:

Alexandra said...

Tack!

Usch, låter inte kul. Synd när det blir problem inom familjen :( Men förstår att det ska bli skönt med flytt! Hoppas själv att det blir av inom ett år :)

Har ni flyttat ifrån gården där ni bodde?

Petra H said...

Arrggghh, jag hade också blivit vansinnig!! men jag förstår inte varför konsultdamen inte ville ge Luka ett samordningsnummer - det är ju exakt det hon ska / kan göra. Pass kan man ju ändå inte ansöka om hos henne utan det får man göra i sverige (el Paris / Den Haag),det har hon själv sagt till mig. det måste vara ngt missförstånd.
kram och lycka till!

finelinan said...

Du skulle stannat i sverige från början, då hade du sluppit alla byråkrati...=) Men jag hoppas tanten kommer med bra svar och att ni slipper massa flängande hit och dit.

Anonymous said...

Ha ha, du är för rolig, Josefine!/inger

englundskan said...

Det där med katten och ammningen känner jag igen, och skriknättter, din kompis hade det tufft i början och jag bar och gick och bar och gick och spelade HovenDroven och Hedningarna, det var väl så det började. Håll ut och gör inga extra jobbigheter, det blir bättre. Kram på dig.