8.11.11

Det här med att planera...

...sin dag när man har spädbarn i huset känns ibland inte riktigt lönt.

Jag skulle egentligen lagat middag i kväll, men det tyckte Luka var onödigt. Han tyckte det var bättre att farsan lagar mat medans morsan matar och gosar (för att gosa med pappa gick inte alls i kväll). Så nu har maken lagat klart middagen och jag sitter uppe i ett mörkt sovrum med bärbar dator och en (äntligen) sovandes bebis på bröstet. Avvaktar en liten stund till innan jag vågar mig på att stjälpa över honom i sin säng...sen kan jag gå ner och äta middag. Klockan är ju trots allt bara 22, såååå himla sen middag blir det inte, haha.

Men oavsett hur krångliga saker och ting blir ibland så finns det inget som slår ut den underbara känslan av mjuk bebiskind mot min, eller bebishand pillandes på mitt öra, eller bebisprutt som får hela sängen att vibrera. Han är bäst!!!

godkväll hörrni, sov gott!

ps. konsulatdamen kollade med skatteverket och tydligen kan jag ladda ner och skicka in namnanmälan hemmifrån. Hoppas nu bara att namnanmälan räcker för att han ska bli ordentligt folkbokförd. Hm... Denna historien är nog inte riktigt avklarad än.

4 comments:

Trillingnöten said...

Awww, saknar den där första bebistiden! :) Du har så rätt! Det gör inget om inte middagen blir äten på ett tag, bara man får ha lilla bebisen :)

Petra H said...

Japp, vet hur det är! Vi kunde ju inte ens "stjälpa" över V i sängen när han somnat i flera veckor men nu går det igen! Drar en suck av lättnad! Men jag sitter fortfarande ofta med honom i famnen när jag äter, det gäller bara att inte äta något för varmt som han kan bränna sig av om jag skulle spilla...
Stor kram!

Anonymous said...

Ska jag gå ner och fråga hos våra tanter på skattekontoret i Tbg?

finelinan said...

Haha... minns så väl när jag stod med en fyramånaders klump på armen och gjorde kåldolmar! DET var inte det lättaste. Kåldolmar av alla saker, som man måste fixa och trixa, koka och rulla, steka och hålla på... Aaah, det var tider det! =)