16.11.11

gnällinlägg

idag blir det bara gnäll, jag ber om ursäkt på förhand.

Det var tur jag gick till doktorn i går, jag har svampinfektion på båda brösten samt bröstböld på ena bröstet och begynnande sådan på andra - topp! Så nu har jag fått antibiotika och kräm att smörja med. OCH jag får inte lov att amma på den sidan som har fullgången bröstböld så den sidan måste jag pumpa ur varannan timme. Febern går inte över och ovanpå allt så har Luka bestämt sig för att sluta sova helt och hållet. Jag är inte trött och sliten, närå...inte alls.

Och jag har en uppsats till på fredag. Grejt.

Nu har maken tagit med Luka på promenix i sjal och jag har pumpat färdigt för denna gången så nu ska jag försöka få lite sömn. Godnatt.

4 comments:

Petra H said...

åh neeej, vad jobbigt!!! jag lider med dig! hoppas att det går över snabbt, både krämporna och lukas sovstrejk! stor kram

Anonymous said...

Stackars dig! Inte för det hjälper, men när du tänker tillbaka på denna tid om sådär 20 år kommer du inte minnas detta, bara det som var mysigt och kul! Lovar!

Fäldtliv said...

Jag lider med dig. Självklart måste du få gnälla lite.

Det låter som att du borde ta kontakt med examinatorn och sjukskriva dig så att du kan koncentrera dig på att bli frisk. Får du bara vila kommer febern antagligen att gå ner också. Jag vet att det är hur jobbigt som helst att bli dålig när man har en liten bebis. När vår yngste var knappt två veckor fick jag livmoderinflammation och blev inlagd på sjukhus med intravenös antibiotika. Det vill jag inte uppleva igen!

Luka känner att allt inte är som det ska och då reagerar han med att inte sova. När du blir bättre kommer hans sömn att bli bättre.

Hoppas att du fick sova en stund!

finelinan said...

Usch! Du får försöka sova och vila när du kan, och ta kontakt med skolan och gör ett uppehåll. Det tror jag blir bäst, även om jag vet att du säkert kommer klara det ändå. Men den här tiden borde du koncentrera dig på lillgossen och dig själv, utan någon skola hängandes över axlarna. Krya på dig!