20.11.11

Inget julsug

Efter ett par riktigt kämpiga dagar har nu feber och infektioner och bebistrots lugnat ner sig och jag har åter igen huvudet över vattenytan. Puh. Håller på att organisera tillbaks ordningen här hemma nu och ta igen det skolarbete som inte kunde göras under veckan. Full rulle. Som tur är har vi besök av vår vän fransyskan så maken och hon har tagit lillen i sjalen och gett sig ut på långpromenad så att jag får lite lugn och ro. Det tackar vi för...
Jag har också hunnit läsa ikapp mig på bloggar och nyhetssidor osv och varit iväg och handlat mat och jag känner mig fullkomligt överrumplad. När blev det "nästan jul"? Helt plötsligt är det julsnack överallt och alla planerar och myser och ser fram emot Julen. Inte jag!! För första året någonsin så hade jag faktiskt gärna hoppat över julen i år. Vi kommer att befinna oss mitt i flyttkaos och dessutom ska vi fira här i Belgien med svärfamiljen. Tjohoo!

Nej, jag ser i stället fram emot ett nytt år. Även om det har haft sina solglimtar, så har 2011 inte direkt varit något höjddarår - ser verkligen fram emot att vända blad vid årsskiftet och se vad 2012 har att erbjuda.

Nu - åter till grammatiken.
Hej på er!

2 comments:

Trillingnöten said...

Härligt att du är tillbaka på banan igen! :) Och ja, det ÄR skönt att det blir nytt år! Nystart!

finelinan said...

Jag har också haft sånda år när jag inte alls känt för jul. Man får lov att känna så. För mig blev julen mycket mer när jag fick Gibson. Den är en sorts barnens högtid med tomtar och pepparkakor och luciatåg. Nu var han ju redan 10 månader sin första jul, så det var speciellt redan då. Lilla Luka kommer bara vara två månader och lär inte minnas, så jag tycker du ska strunta i julen så mycket du vill. Det behövs inte göras så mycket speciellt. Se istället fram emot nästa jul, när han kommer vara ett år gammal! =)