15.11.11

Tenta avklarad

Maken och sonen kom hem från osteopaten med en massa tips på massage osv och Luka har varit jättelugn och harmonisk sedan dess. Han har ätit lugnt och sansat och sovit längre stunder mellan måltiderna. Jag har bland annat hunnit ta en välbehövd dusch, hänga tvätt och vila ordentligt. Härligt!

Och så tror jag det gick hyfsat på tentan också. Fonetik är väl kanske inte min starkaste sida, men det känns som att jag skulle kunna skrapa ihop till ett godkänt i alla fall. Och det är jag väldigt nöjd med under omständigheterna. :) Under sista timmen av tentaskrivning har jag dessutom haft ett barn fastsuget på ena bröstet så det har varit lite tricky.

Nu ska jag vila vila vila ännu mer och så ska vi till doktorn i kväll tror jag. Det är nog inte vanlig mjölkstockning utan en svampinfektion i brösten. Mysigt... :( Det måste i alla fall till lite hårdare tag för att få bort infektionen, så doktorn ska få skriva ut salva. Hoppas det hjälper för det gör oooont.

Tack för alla bra tips och huskurer i kommentarsfältet! Det uppskattas verkligen!

4 comments:

brysselkakan said...

Hoppas du mår bättre snart och jag håller med rådet i förra inlägget: Fetvadd. När jag ammande (jo, jag vet att det är länge sedan) var jag inpackad i fetvadd dygnet runt och så slapp jag oxå att få mjölkstockning. Varmt? Ja, men helt ok.

finelinan said...

Supermorsan! Kämpa på! Jag gav upp efter fjärde mjölkstockningen på fyra veckor...

Trillingnöten said...

Kämpa på! Amning är inte så lätt som de får det att se ut :) hahaha...mend et går. Jag ammade ett år drygt (inte full amning, men mycket amning iaf)...efter mycket om och men. Det är en sträcka innan kroppen och du vant dig!

finelinan said...

Har precis packat undan lite leksaker som Gibson inte leker med längre. De inväntar leverans till er när ni kommer hem! =)