4.10.11

ZZzzz...

Bebis har börjat preppa blivande morsan inför vad som komma skall: klockan tre i natt gick "vi" upp för då var det liksom inte lönt att ligga och snurra runt i sängen längre. Försökte somna i soffan en stund senare. Kisekatt försökte hjälpa till att lugna bebis genom att ligga på min mage och spinna...Det hjälpte lite granna.
Fick väl slumrat nån timme till i soffan under morgonen och resten av tiden har jag pratat med katt, tittat på soluppgången och filosoferat. Inte helt fel, men man är lite mör nu. Men det är snällt av liten att vilja förbereda mig, väldigt omtänksamt. ;)

Nu ska jag snart träffa en grupparbeteskompis för att förbereda en redovisning till senare idag.
Tur att jag hann få undan mycket skolarbete i går, för idag lär det behövas en liten tupplur mitt i alltihop. :)

Ha en bra dag hörrni!!

2 comments:

finelinan said...

Härligt! Bra att vara förberedd! =) Klockan tre har jag dock aldrig behövt gå upp med Gibson. Inte ens som gravid. Klockan fem var hans starttid hans första sommar. Men vi var bara uppe 1.5-2 timmar innan vi gick ut och la oss på gräsmattan och sov ett par timmar igen. Han i vagnen och jag på en luftmadrass med täcke och kudde.Dt var supermysigt att sova ute...=)

Petra H said...

Ha ha, det måste ha varit fest i magen om du inte kunde sova ;-) Lille V var väldigt aktiv i magen men mest på dagarna och när jag gick och la mig / precis innan jag steg upp. Det var dock aldrig så att jag inte kunde sova, fast det kanske är mer pga att jag är en väldigt trött person ;-)
Nu ligger han bredvid mig i soffan och sover så sött.
KRAM och lycka till med grupparbetet!