11.10.11

Telefonen - en himla bra uppfinning!

Idag har jag, förrutom allt plugg och en massa husligt arbete, hunnit med tre mysiga telefonsamtal med Sverige. Först ringde moster för att höra om jag verkligen är så tjock som jag ser ut (haha, svaret är ja, fast det ju bara är magen som är tjock...), och nu under eftermiddagen har jag hunnit prata med både Mamma H och hästtjejen i Älvdalen. Mamma H var ju först i vänkretsen att skaffa smått så det är bra att ha henne att ventilera lite med. Det är allt en himla tur att telefon finns och att det finns bra, billiga, alternativ att ringa via internet till utlandet.


I kväll står det läsning på schemat. Det är tre olika texter som ska läsas inför ett seminarium nästa vecka, och så ska jag fortsätta med mitt städprojekt. Jag har gett mig fan på att denna lägenheten ska ha fått en full genomgång innan det är dags för födsel - alla skrymslen och vrår ska dammsugas och tvättas, torkas av och organiseras. Och jag har kommit en bra bit på väg... Underbart!

Tio dagar kvar till snitt nu...

2 comments:

finelinan said...

Tio dagar!? Shit! Nu är det ju snart dags! Har ni möjligtvis någon adress där nere? =)

nika said...

My...for crying out loud..DU TJOCK!!! Nae vet du vad....du är en perfekt liten gravid mammi.....fin mage, fin mysa.....puss gumman.