17.10.11

Fyra dygn kvar nu (give or take an hour)

Ja, dagarna de bara springer iväg nu... Och folk ringer stup i kvarten och undrar hur det är och om det inte är dags snart. Haha, det är kanske tur att jag inte kommer att gå hela tiden ut, annars hade jag ju haft minst en och en halv, eventuellt tre, veckor kvar. Då hade vi nog fått stänga av telefonerna till slut. ;)

Denna veckan är det bara plugg och vila som väntar. Och städning, disk osv som vanligt såklart. Det blir en hel del byggdamm nu när det är halvöppet in till det nya rummet och jag sliter mitt hår över allt damm som är stört omöjligt att få bort. Dessutom så kommer det ju nytt hela tiden och jag vet att rummet inte kommer att bli klart innan jag åker in på fredag, dvs det kommer att komma mer damm under tiden jag är på sjukhuset. Och DET gör mig inte glad. Får hoppas stackars maken får lite städhjälp när jag och bebis är inlagda, hade varit bra.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här. Ska ta min didaktikbok och plöja igenom sista kapitlet inför morgondagens seminarium. Det handlar om muntlig interaktion och är faktiskt riktigt intressant!

Trevlig måndag på er allihop!

3 comments:

Trillingnöten said...

åååå, snart är det dags! Så himla spännande att också veta när det blir :) Annars är det en annan slags väntan :)

Alexandra said...

Lycka till när det är dags!! :)

nika said...

Mysan, jag tänker på dig varenda dag. Men jag vet inte om jag har fel på dagarna på något sätt fick jag för mig att lillen kommer på Onsdag. Är jag fel på det? är det på fredag? och så är jag ju dö nyfiken på vad han ska heta men steffi har sagt att det är en hemlis. Kan du inte bara säga vilken bokstav namnet börjar på så jag kan roa mig med att gissa och slå vad med mig själv? oooohhhh detta är så spännande.
puss och kram