10.9.11

Nedrans fogar!!

Nu skulle jag ju sitta och knapra bakverk och mysa tillsammans med ett gäng härliga bloggare i Bryssel. Men det har tyvärr mina kära fogar satt stop för... Har haft grymt ont hela natten och nu i morse var det liksom inte läge att sätta sig på två tåg och två spårvagnar (plus lite promenix) för att ta sig till bloggfikat. Grrrr. Jag är aningen sur. Ska se om vanliga smärtstillande hjälper...annars kanske ett bad?! eller nått. Ska ringa till doktorn på måndag morgon och få tid hos sjukgymnast i alla fall hade jag tänkt.

Men men, det är strålande fint väder och 25 grader varmt och svärföräldrarna tycker för en gångs skull att jag "kanske inte borde röra på mig så mycket", så jag ska ta mina skolböcker och sätta mig ute i gröngräset och plugga i lugn och ro. Pajen får jag väl offra mig och äta upp själv. heh.

Hoppas solen skiner på er med!!

3 comments:

Trillingnöten said...

Men åh vad trist! Det är ju så vanligt i alla fall, och det är ju skönt att det är fler som går igenom det :) Jag hoppas dagen blir bra i alla fall!

brysselkakan said...

Oj, oj vad mycket gott du missade! Och vad trevligt sällskap du missade! Men vi lär nog göra om detta och då får du se till att kunna vara med!

Fäldtliv said...

Även att jag aldrig har träffat dig saknade jag dig på dagens bloggträff. Hoppas att vi kan ses en annan gång.