5.9.11

Mitt i natten...

...och det är full rulle inne i magen. Håller han på och vänder på sig tro? Man kan ju alltid hoppas.
Hans blivande mor har i alla fall tagit paus i försökandet att sova och käkar lite yoghurt i väntan på nästa gäsp - vilket borde innebära en liiiiten möjlighet att ett besök från John Blund är på intåg.

Den blivande barnafadern i sin tur ligger och snarkar för fulla muggar tack vare sin dunderförkylning som slog till lagom till hemkomst. I natt låter jag den stackarn hållas och inväntar sömnen nere på soffan.

Och så har vi den fluffiga delen av familjen, hon har, efter ett par timmars maniskt kastande med sin leksaksmus, nu intagit sin mattes plats i sängen och sover gott genom husses snarkningar. Jag har varit uppe och tittat lite på dem och myst en stund precis. ;)

Godnatt snart hoppas jag!

4 comments:

Trillingnöten said...

Åh vad lite jobbigt att måsta vakna mitt i natten :) Känner igen det där som kom i slutet av graviditeten. Jag är nästan säker på att kroppen förbereder sig att vara vaken en del när bebisen väl är ute :) hahaha...

brysselkakan said...

Hoppas du fått sova lite. Själv låg jag vaken i den värsta mega-mensvärken på år...

Stef said...

Hmm har du suttit uppe hela natten nu? Hoppas inte det! Skypade dig igårkväll men du var inte inne! Ring om det är något och pussa kisen från mig! kramar

Petra H said...

Håller tummarna att han kanske vänder på sig! Jag har läst att aktiviteten i magen skulle lugna ner sig de sista veckorna (pga platsbrist) men här är det nog en hyperaktiv pojke - han rör sig mer eller mindre non-stop... Dock lite mindre på natten, kanske är det hans fars snarkningar som söver honom, ha ha ;-)
KRAM och snart ses vi igen!