20.9.11

Google books m.m

Tack för bra tips på källor hörrni! Ska direkt kontakta högskolan dalarnas bibliotek och se vad de kan erbjuda för service. OCH jag hittade dessutom en liten gold mine när jag ramlade över "google books" och där sen ramlade över den perfekta boken, fullt tillgänglig online. Nice!! Så nu har jag lite kött på benen och kan börja skriva. Det är ju ingen lång essay och det är den första i utbildningen så det är inte blodigt allvar direkt, men det känns skönt att kunna göra det på ett bra och vetenskapligt sätt i alla fall. :)

Men först har jag en annan kurs att fokusera på: har didaktikseminarium om en kvart. Har jobbat i grupper inför detta seminariet och det ska bli spännande att se hur det kommer att gå. Känns som att vår grupp är rätt väl förberedd, men man vet aldrig... Och så har vi ju teknikens under som alltid kan ställa till med intressanta grejer når man läser på distans. I går hade till exempel en gruppmedlem problem med sin mick pga att hennes kanin gnagt lite på sladden...heh...inte lätt alltid. Hoppas kaniner, sladdar och tekniken i allänhet är på vår sida idag och att allt går bra.


Böcker och papper framme och välorganiserade: här ska det pluggas!

1 comment:

finelinan said...

Jo, men TACK för den påminnelsen. Jag minns allt för väl när jag slängde smutstvätten i soptunnan och lämnade kvar soporna i bilen. Nu finns soptunnan inte kvar (kanske fler som gjort det misstaget?) men mamma påminde mig om det varenda gång vi körde förbi...

Jag lär aldrig glömma det!