26.8.11

Är i Bryssel...

...och har det bra. Hade en fantastiskt mysig dag i går, tog tram/metro till andra sidan stan för att hälsa på Petchie. Riktigt härligt att sitta och snacka svenska i flera timmar. :)


Mitt humör verkar gå upp och ner i takt med att vädret förändras för i går när solen sken var det på topp och idag är det mulet både ute och inne. :( Drömde dessutom väldigt "verkligt" i natt att vi flyttade tillbaks till Älvdalen, och har sedan under hela dagen haft lite ont innuti bara jag tänker på dalen... Hemlängtan at its worst. 


Men men. I kväll ska vi ut och träffa lite vänner som vi inte sett på länge så det blir nog skoj. Håller tummarna för att solen skiner i morgon och att jag drömmer om något som gör mig på mer positivt humör.3 comments:

Anonymous said...

Sjutton oxå... ibland hänger inte huvudet med... för om jag varit lite mer uppmärksam så kunde vi ju tagit en fika på stan idag!

Petra H said...

Tackar så mycket för besöket och lånet av böcker - jag har så smått börjat på Finns inte på kartan idag! Det var verkligen jättemysigt att träffas och sitta och prata bort en hel eftermiddag! Hoppas att katten inte hade rymt när du kom hem till svärföräldrarna? Och så hoppas jag att dagens sol (med en del moln) har fått humöret och drömmarna att bli mer positiva.
Kram!

finelinan said...

Jag får hemlängtan om jag är borta en vecka, så det är väl fullt förståeligt att DU har lite hemlängtan ibland...