29.7.11

Lite "kussen"

Det är grått och regnigt igen idag och jag har verkligen inte vaknat på rätt sida. Eller, vaknat och vaknat, har inte direkt sovit så att jag "vaknade" i morse var väl kanske att ta i - jag gick upp i alla fall. Och så gick jag ut i festsalen och tvättade av stolar. Hade kommit överrens med svärmor att jag skulle hjälpa henne med stolarna idag, men med tanke på mitt humör så kändes det bättre att gå ut innan de andra vaknat och fixa det. Så fick jag vara själv en stund. Blev klar för en stund sen och har nu gjort thé, macka och morötter (hittade en påse med morötter på stormarknaden häromdagen som visade sig vara de godaste morötterna någonsin) och sitter och föröker få i mig lite mellan magkramperna. Vet inte vad det är med oss men både jag och maken har kramp i magen och är allmänt kassa nu...ischlo. Bara jag inte kräks som häromdagen så är jag nöjd.

Oj vilket positivt inlägg detta blev - eller inte - men ibland måste man ha sådana dagar också. Det är frustrerande att inte kunna vara hemma och hälsa på pappa och veta hur han har det och jag tror det ligger till grund för min sömnlöshet i natt och mitt fantastiska humör.  Men det går upp och ner och om en stund blir det säkert bra igen...

Tills dess, ha en bra dag!

1 comment:

Trillingnöten said...

Åh en sån dag! :) Jag vet exakt vad du menar med vad du skriver...Jag brukar också försöka vara för mig själv lite när jag känner att jag inte är på bästa humör. Jag hoppas dagen förlöper bättre än den börjat!