10.7.11

Ingen vanlig sommar.

Det är riktigt härligt väder idag med sol och lagom mycket varma vindar.

Jag och mamma tog bussen in till pappa i morse (inga dumma tanter på bussen idag, skönt). Han har som sagt flyttat till infektionskliniken nu och där har han det väl ungefär samma som innan. Men i morgon ska de försöka ta bort respiratorn. Han ska i alla fall bli av med slangen som går ner i halsen via munnen, behöver han respiratorn blir det genom ett hål i halsen i stället. Skönt för honom att slippa slangen.
Och mer vet vi fortfarande inte...vi fortsätter att vänta och hålla tummarna. Vi börjar bli bra på detta nu. Att vänta och ha is i magen.

Det är något av en sömngångarvärld vi lever i nu. Det här med att planera och ordna saker osv det orkar man liksom inte. Att träffa för mycket folk på en gång blir ibland jobbigt och enkla saker som att gå och handla mjölk kan lätt bli överväldigande. Och när det är så här underbart sommarväder så blir det lätt väldigt overkligt - hur kan allting vara så fint och varmt och skönt när allting är så dåligt och fel?!

Nej, det är inte en vanlig sommar. Och det är väl bara att acceptera och göra det bästa av det. Så nu ska jag ta min nya bok och gå ut och sätta mig i solen och dricka min hälftenkaffehälftenmjölk.

3 comments:

Trillingnöten said...

Ja, det är verkligen ingen vanlig sommar för er! Njut av varandra och av vädret och de små sakerna i vardagen :)Kärlek, skratt i det lilla och många kramar. Det gör en sommar det med :)

finelinan said...

Jag kan bara säga sluta inte hoppas! Jag hoppas för er med...

Jag jobbar ju till 14, så vilken dag som helst efter 15 passar bra för mig. Välj du en. Bara den är solig...=) Så är du välkommen hem till oss denna gången, om du känner för det.

KRAM

Petra H said...

Nej, det är inte en vanlig sommar för er men hoppas att det blir en bra höst istället!! För både din pappa och för dig med lilla livet i magen.
Tänker på er.
Stor kram