15.7.11

Fler väskor

Så kom då skaparlusten tillbaka och det resulterade i tre dagars non-stop-syende, som i sin tur resluterade i en sprillans ny handväska med tillhörande "liten väska för bra saker typ pennor och sånnt".
Bevis:Så nu är jag projektlös igen...what to do, what to do?!

Pappa flyttades till onkologen i går och vi ska strax åka in där för att höra vad doktorerna har för planer. Håller tummarna!!

Och OH: this just in: min man kommer till Sverige på onsdag! Är det inte fantastiskt?! längtar.

5 comments:

Trillingnöten said...

Jösses, jag är så imponerad av din skaparlust och hur duktig du är!! Jag vet inte ens var jag skulle börja i ett sånt projekt. Och snyggt blir det!! Vad skönt att maken kommer också :) Äntligen!

brysselkakan said...

Vad fina! Håller tummarna för din far och skönt att få dit maken oxå!

finelinan said...

Haha, och utan barn! Ja, det kan jag se framför mig faktiskt... =)

Imorgon, lördag, åker vi till mamma efter middagsluren. Innan 12 är vi dock hemma. På måndag är vi lediga hela dagen. Och vi har faktiskt tak om det skulle regna...=)

finelinan said...

Måndag blir jättebra, och det är inte svårt att hitta hit. Men någon Hallelujah-kaka hinner jag nog inte svänga ihop. Duger det med bakeoffbaguetter med pålägg, kanelbullar, äpplekaka (den från ett tidigare inlägg) och Brago-kex? Annars får du nog ta med en egen Hallelujah-kaka...=)

finelinan said...

Jag låg i vansinnig huvudvärk hela dagen igår, så efter att jag varit hos doktorn hade jag tänkt ringa dig, men då hade du hunnit före.

Onsdag eftermiddag, imorgon alltså, går också jättebra. Men stressa inte ihjäl dig över det. Bättre att du spenderar tid med familjen om du känner för det. =)