1.6.11

Kalljästa morgonbullar?!

I morgon är det ju helgdag och då har faktiskt även maken fått sovmorgon (jobbar eftermiddagen såklart, men man får vara glad för det lilla). Så då tänkte jag, morgonen till ära, baka frukostbullar till honom. Det är han verkligen värd!!

Hittade dessutom detta receptet på alltommat.se: Kalljästa morgonbullar

Så nu står det en bunke med deg i kylskåpet som ska få gosa till sig till i morgon bitti. Vi får se hur det går...

Nu ska jag ta min bok och gosa ner mig under täcket med en kopp thé. Har haft ont i huvudet hela eftermiddagen så jag kan behöva lite lugn innan det är dags att sova. Har dessutom hunnit med så himla mycket idag att jag tycker jag är värd att ta en liten myspaus. Foton på den finfina trädgården kommer i morgon, jag kom på för sent idag att jag kanske borde fota, det hade redan börjat mörkna. :(

Fast några foton på fina spirande morötter kan jag tyvärr inte bjuda på eftersom kattan har gjort just morotsraderna till sin privata sandlåda. Resten av trädgårdslandet get hon f*n i, men just mina orange:a favvisar har hon varit och sprätt runt bland så där bara finns några enstaka fjuttiga plantor kvar. :( Buhu.

Godnatt hörrni!!

2 comments:

Trillingnöten said...

Vad mysigt det låter! Det gör du rätt i tycker jag :) Så skönt att bara vara. De där kalljästa sakerna får du gärna recensera sen!

Anonymous said...

Det är bara att så nya morötter! Det är inte för sent. Sätt sen ett antal pinnar här och där i lådorna, så är det inte så skönt för henne att gå dit (det har jag fått göra här!)/mor