22.3.11

Blodbad

Ibland undrar jag hur min söta och, till det yttre sett, snälla goa lilla katt egentligen är funtad. När jag skulle ut och prata lite med mina blomlökar efter jobbet så snubblade jag över tre (!) muslik utspridda på vår lilla gräsmatta. Och inte de små mössen heller, närå tjocka, fina halvråttor var det minsann.

Fästmannen har nu städat undan blodbadet och jag ska nog ta ett snack med kattfröken i kväll. Inte kan man gå och slänga döda djur kring sig sådär helt på måfå...i alla fall inte i MATTES trädgård, haha.

Ser ni de tre otäckingarna? Var lite svårt att fånga på bild, i alla fall de två som ligger längst bort.

7 comments:

Anonymous said...

USCH!

englundskan said...

Lyckost som har en katt som tar hand om ohyran. Det är ju bättre än om du skulle bekämpa dem på egen hand inomhus. Men lite läskiga är dom allt.

Trillingnöten said...

Yikes! Jag ser dem. Tyvärr. Note to self: aldrig skaffa katt. Iaf inte utekatt.

finelinan said...

Uärk! Bosse kommer inte hem med dem. Han äter upp dem eller gömmer dem någon annanstans. Han VET att om jag ser honom med en mus i munnen tar jag in honom...=)

finelinan said...

Haha, jag försökte inte ALLS finta bort. För det inlägget gjorde jag faktiskt den 23 mars, och då var det inte alls min födelsedag! =)

Men tack för gratulationen iallafall! Det är fantastisk att du minns, när inte ens min far gör det. Han blev nog sur förra året när jag inte kunde bjuda in honom. Jag var precis på väg till dagis för att hämta Gibson då...

Tack igen! Det gjorde mig riktigt glad att läsa!

KRAM!

Stef said...

Nä usch vad räligt! Din katt är en musmördare! Hon sprider skräck i mus-samhället i Martinrive!

puss

nika said...

jag ser att My har en arbetsvillig och effektiv katt......det gillas. Hur går det för Lucas i trelleborg? har han hittat några möss i tvättstugan än eller ligger han och gonar på sin blåa pidestal och tittar på blommorna?
Goe lille store lucas....