21.3.11

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Jag hade tänkt ha en supereffektiv ledig dag idag med tvättande, städande, påtande och allmänt många bollar i luften. Men min mage höll inte med utan bestämde sig för att sätta sig helt på tvären för mina planer. :(
Lite kräks och lite illamående och lite seghet har dock inte helt och hållet hindrat mig från att uträtta lite smått och gott... Har fått två tvättar gjorda samt städat en del så det känns inte helt hopplöst - men ändå. Hade ju kunnat göra så mycket mer!!

Magen verkar dock ha lugnat ner sig lite nu så det bådar gott inför mordondagens återgång till jobb. :)

I kväll ska vi till prällen för att diskutera vigselceremoni. Det är tur för oss att katolska präster (i alla fall de här i Aywaille) inte har så mycket annat för sig än att just vara präster så man kan boka möten sent på kvällen om man vill. Dessutom bor de på samma ställe allihop så vi ska träffa båda två som vi har haft kontakt med på samma gång i kväll. Praktiskt! haha.
Ska bli spännande att äntligen prata lite kring hur det ska gå till i kyrkan. Vi ska ju inte ha en hel mässa, utan bara en välsignelse, men jag har ingen aning alls om hur det går till här. Vi får la se!

Trevlig kväll hörrni!

1 comment:

Trillingnöten said...

Vad trist med magen! Jobbigt när den gör uppror ibland :) Spännande att träffa prästen- Jag har alltid velat träffa en katolsk präst (helt platoniskt, hör sen!) sen jag såg Törnfåglarna :P Hoppas det gick bra!