27.3.11

Jag vet, jag vet...

...det är minsann helt skandalöst så dålig jag är på att uppdatera bloggen nuförtiden. MEN jag har bra anledningar, faktiskt! Jobb, bröllopsplanering (fyra veckor kvar nu....GAH), "hemliga projektet", pappabesök, vårsol m.m gör att jag inte riktigt har tid och ork och fokus för att sitta och blogga.
Men håll ut! Har en svag känsla av att så fort det börjar närma sig bröllop, och när dessutom det "hemliga projektet" väl är avslöjat så kommer det nog att bloggas rätt friskt, från alla håll och kanter.

Såhär fint har det i alla fall blivit av det där byggprojektet. Eftersom det har byggt näst intill uteslutande av återvunnet material som hittats lite varstans (gamla takbjälkar från ladan, gamla skärmväggar från fästmannens farbrors nattklubb i bryssel osv...) så ser det ju liiiiite speciellt ut. Men det blir nog bra! Nätet på utsidan ska inom kort fyllas med klängväxter som planterats häromdagen. Murgröna, blåregn, clematis m.m... Nice!

Fotot är taget häromdagen innan de var färdiga med väggarna. Nu är de helt täckta!

Och såhär fint har vi det i vår trädgård:Jag har varit och påtat lite! Härligt nu i vårsolen och värmen.

Och så har vi hunnit med att äta lunch utomhus (!) två gånger under veckan.

2 comments:

Trillingnöten said...

Jag förstår att du har det tufft nu med alla planer! Ska bli spännande att få höra om ALLT så småningom :)

finelinan said...

Ja, väldigt dåligt på uppdateringsfronten! =)

Jag råkar förresten veta att din mamma har besökt min mamma inför ditt bröllop! Haha! =)

Och åkt till pappa, ja, vi klarade inte riktigt av och bo tillsammans. Eller jag klarade inte av det. Det blev för jobbigt med hans son som bodde i vårt vardagsrum och de andra två som kom varannan helg. Så vi har inte bott tillsammans på länge. Claes flyttade i Maj förra året. Vi är särbos istället, och det funkar KANON!

Men du är förstås välkommen på en fika ändå!