15.1.11

God jul!

Haha, nej, jag har inte blivit tokig, men jag har gjort julkort! :) Vi ska ju på middag hos fästmannens faster och hennes familj i morgon och en av anledningarna till att vi ska dit är att jag var "hemlig jultomte" till lillkusinen (och fästmannens gudson) i julas. Vi var ju dock inte här för att fira med familjen så han fick aldrig sina klappar. Därför ska vi dit i morgon och fira julafton. haha. Så nu har jag gjort två roliga kort till lillkusinen och hans ännu mindre lillasyster.

 Framsida
 Små tomtar på baksidan
Uppvikta!

Tack Lotta för instruktionen till detta roliga kort!

Jag har haft en jättemysig kväll! Vi stannade på vägen och handlade med oss mat och jag lyckades faktiskt äta en bra middag. Inte för stor portion denna gången, jag lärde mig av mitt misstag i går. Men jag blev i alla fall typ mätt! Jej! Fästmannen skulle iväg till en kompis och prata skidsemester, men jag kände mig inte riktigt på g för att åka iväg så jag stannade hemma med svägerskan. Vi har spenderat kvällen framför Pretty Woman, jag pysslande och hon med sin dator. Lugnt, skönt och dessutom var det jättekul att titta på Pretty Woman igen, var nog minst tio år sedan jag såg den sist.

Nu ska vi gå och sova och i morgon är det mysdag som gäller här i Bryssel.
Godnatt!

5 comments:

Anonymous said...

Godnatt! Ha en härlig dag i morgon också!
mor

Trillingnöten said...

Hahahaha :) Vad kul! Jag ska faktiskt börja göra julkort i mars! För att kunna skicka pysslade julkort i år ist för att köpa (som jag ändå inte gör). Sen vet man ju inte hur det slutar iaf. Jag kanske tröttnar efter nån vecka :)

Josefine said...

Varsågod för uppmuntrande kommentarer, och TACK SÅ HJÄRTLIGT för smittan du skickat hit genom cyberrymden!! Min gullunge som aldrig kräkt en endaste gång i sitt snart tvååriga liv, har gjort det fyra gånger idag...

Ha en trevlig söndag! =)

Stef said...

Fan alltså vissa har det bara mys och pyssel! Ja é inte bitter....

puss

Lotta said...

Skäms lite för det var så länge sedan jag hälsade på dig...
Vad fina korten blev - kul att kunnat inspirerat dig lite!

Visst är det härligt att kunna hänga tvätt hemma! (tillhör egentligen kanske ett annat inlägg... ;)