15.1.11

Drömmar...

...har jag haft en hel massa i natt. Det sägs ju att man alltid drömmer, men att man bara kommer ihåg de drömmar som var precis innan man somnat eller vaknat. Med tanke på att jag i natt varit konstant i det stadiet pga att jag fått gå upp och "processa min middag" en till två ggr per timme så kommer jag ihåg typ allt jag drömt. Neat!! :)

Det är skönt att jag vet att jag inte har några måsten idag så jag behövde inte tycka det var jobbigt att inte sova ordentlig i natt. Jag försökte njuta av lugnet och det mjuka täcket (och mjuka katten som kom på besök då och då) och av att drömma lite.

Det blir också rätt så uppenbart vad jag har på hjärnan nu när man kollar på vad jag drömmer om. I natt var det uteslutande bröllopsrelaterat, den ena drömmen mer koko än den andra (inte tillstymmelse till mardrömmar dock, så det är väl ett bra tecken?!). Och så var det många av karaktärerna i "the Big Bang Theory" (en amerikansk komediserie för er som missat det) kom på besök då och då. Hehe. Vi har tittat mycket på den serien på sistone och tydligen så gillar jag den så bra att jag ger den plats i mina drömmar. Cool!

På tal om bröllop så är det i morgon en vecka kvar till den 23:e jan. Alltså en vecka kvar tills det bara är tre månader kvar till "the big day". GAAAAH! var tog alla månader vägen? Vem kom förbi och stal dem? hallå? Ge tillbaks!!! haha. Nej, men det känns ändå rätt okej. Jag fixar och trixar för fullt här nu och vi ska faktiskt äta lunch med svärisarna idag (!) och prata om bröllop. Kryss i taket! Med tanke på att vi ska ut och äta, och att jag fortfarande är krasslig så borde de hålla sig på civilicerad nivå så det är bra. Förhoppningsvis betyder detta att jag nu, äntligen, kan ringa och spika cateringfirman samt börja skriva adresser på de belgiska kuverten. Håll tummarna folks!

Nu thé! Med tanke på nattens aktiviteter så tänker jag ligga lågt med matintaget idag. Inga fler stora portioner som gårdagens underbara middag, utan små portioner av väl genomtänkt mat, och lite då och då. Till lunch på stan får det nog bli soppa, eller vatten. Om jag har tid att äta mellan toaspringet. hih.

God förmiddag!

2 comments:

finelinan said...

Processa middagen... det var fint uttryckt!

Hade jag varit uppe och processat min middag hela natten hade jag bjudit hem svärföräldrarna istället. Eller ställt in. Jag hade inte velat processa min frukost ute på stan...=)

Hoppas du slutar processa snart.
Kram

Trillingnöten said...

Wow! Det närmar sig med stormsteg! Jag kommer ihåg det som igår att du berättade att det skulle bli. och nu är det liksom på upploppet! Hoppas allt faller på plats i god tid så att det inte blir stressigt. Men det blir det väl iaf :) Iaf mentalt!