13.10.10

Här väntas det tillökning minsann!

Ja, oroa er nu inte, det är inte människobebbar det handlar om utan små vapplar (valpar). Blivande svägerskans pojkvän "veterinär L" ringde innan idag och gratulerade till det blivande vovveföräldraskapet, han hade då precis blivit klar med den blivande mammans ultraljud där han kostaterat att det ligger minst tre - fyra stycken och gottar sig i magen... Spännande!

För er som inte redan vet det så har ju svärföräldrarnas hund varit på "blind date" för ett par veckor sedan för att se om hon var sugen på att bli mamma. Och tydligen så har det gått vägen. Nu väntar vi alltså vapplar någon gång runt den 15:e November. GAH, hjälp, vad kul och vad läskigt på samma gång. Tanken är nämligen att vi ska ha hela karusellen här ute på gården eftersom vi har tid, plats, vilja och lätttvättat stengolv på nedanvåningen - saker som svärisarna saknar. Och som bonus får vi behålla en av sötingarna. Om vi vill. Och det vill vi nog, har jag en svag känsla av.

Det är dock liiiite galet att allt går så fort för vovvar, om en månad är de här. Shit. Svärisarna och veterinär L ska fixa det mesta som måste förberedas, och vi får det roliga som att till exempel försöka komma på namn. hihi. Eftersom Gin är en "fin hund" med fina anor så finns det regler angående namnpåhittandet, i år är det bokstaven F som gäller - så alla hundnamnsförslag på F tas tacksamt emot. Jag föreslog Floppy till fästmannen på pin kiv, tror inte det uppskattades, haha.

Nu ska jag gå och göra en kopp thé och vänta på syster yster som borde dyka upp på skype:en vilken sekund som helst.

Dagens jobbskörd: fem sökta jobb, inga svar. Håll tummarna!!!

4 comments:

Trillingnöten said...

Flipper, Felicity, Flora, fritz, Fabio (lol), Felix, Fernando, Faust, Felton, Finnegan, Flynn, Filmore, Fleetwood, Festus, Fridolf, Frost, frodo
Någar förslag! Valpar e ju sååå söta!

Stef said...

Trillingnöten kommer med många bra förslag men det är ju en del människonamn och det går ju inte (enligt hennes sambo)......annars me like....och en felix blir det säkert...eller?

Anonymous said...

Vad tror du Toulouse tycker om att få ett småsyskon? Och dessutom ett som är stort nog att äta upp en!?
Mor

Trillingnöten said...

Fritjof då? :p Det här var ju kul! Stef tycker om Felix och jag också...