19.7.10

Den hemliga födelsedagspresenten...

...måste jag ju avslöja också ju.

Den har varit hemlig tills nu eftersom vi velat berätta för sambons familj innan annat folk får reda på det. Nu har vi dock kunnat berätta för de flesta så jag har fått tummen upp att berätta här på bloggen:

VI SKA GIFTA OSS!!!Sambon, eller rättare sagt fästmannen, tog med mig på strandfrukost dagen innan min födelsedag. Det var soligt och härligt och vi var aldeles ensamma på stranden.

Och just som jag hade ätit en bit melon och låg och sippade på mitt glas champagne så knackade min underbare mig på armen och frågade om jag ville bli hans för resten av våra liv. Det är cheesy, jag vet, men oooooh så underbart!

Jag sa såklart ja och om ett år, typ, blir det alltså bröllop.Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid tanken och både jag och fästmannen skrattar åt det lite då och då och konstaterar att vi känner oss som småbarn som egentligen inte alls borde få gifta oss. Men oj så rätt det också känns! Verkar dessutom som att det bara var jag som över huvud taget blev förvånad över frieriet...föräldrar, svärisarna och annat folk har mest tyckt att "jaha, men det var väl i och för sig väntat..." haha.

Nu får det vara nog för idag. Nu ska jag gå och städa klart vardagsrummet och sen väntar gräsmattan på att bli klippt.

3 comments:

finelinan said...

GRATTIS!!

Trillingnöten said...

Men grattis!!! Vad glad jag blir!! Det är underbart att vara gift :)

Alexandra said...

Wow, grattis till förlovningen och grattis i efterskott på födelsedagen! Vad roligt att ni har flyttat ner nu! Blir lite avis när jag ser eran fina gård på bilderna ;)

En svensk fika låter jättetrevligt! Vi har äntligen skaffat ugn här så jag kanske kan baka något! Var och när? I helgen är jag dock upptagen :)