13.5.13

Övning pågår!

Den "riktiga" trotsåldern lär vi väl få stifta bekantskap med inom ett år eller så, men för att preppa oss inför den upplevelsen så övar Luka redan nu. Vilken omtänksam pojke vi har! Favoritövningarna inkluderar bland annat att slå sin mamma, att banka huvudet i diverse hårda saker, kasta mat på golv, kasta saker in i vägg, och - la piece de resistance - ställa till med gråtfester för allt och inget. När man känner att nu, NU, tappar jag snart tålamodet helt och hållet så är det trevligt att veta att man inte är ensam. Jag brukar till exempel titta in på reasons my son is crying lite då och då, och känna att jag (och gullungen) trots allt är alldeles normala.

Nu ska jag återgå till pluggandet. Första hemtentan (av två) släpptes idag. Jobba jobba jobba!

3 comments:

Fäldtliv said...

Ja, ni är säkert helt normala. Det konstiga, för min del, är att jag inte kommer ihåg de där riktiga utbrotten längre. Det verkar som att hjärnan väljer att plocka fram de positiva minnena. Tur är väl det... Lycka till med hemtentorna!

Trillingnöten said...

Jag känner igen det där :) Återkommer tydligen i alla åldrar och det är såååå mysigt :) NOT...Håll ut, det blir bättre!

finelinan said...

Ååhh... ni har massa mysig trotstid framför er. Jag är så lycklig över att Gibsons trotsande är över för denna gången. Jag minns så väl när det började, för det var julafton 2010, vi var insnöade och han fick ett utbrott för att han inte fick mer pepparkakor. Och det höll i sig i två år. TVÅ ÅR!! Några lugna perioder var det förstås, ett par dagar här och ett par dagar här. Så, mitt råd när ni börjar känna att trotset måste bort; skaffa ett syskon! Det var när Charlie kom som Gibsons humör blev bättre!