6.12.12

6 dec: Bloggar jag läser

Jag kan ju inte direkt skryta med att ha varit en flitig bloggerska under de senaste månaderna. Jag har inte haft tid eller inspiration helt enkelt. Vad jag däremot har tagit mig tid till är att läsa andras bloggar.

Det går sällan en dag utan att jag hinner titta igenom hela min lista här till vänster och läsa dagens skörd av nya blogginlägg. Det är övervägande kvinnor som skriver det jag läser, och så två pappor. Några inspirerar genom att berätta om sin familjecirkus, andra delar med sig av livet utomlands, och så har vi två stycken som flyttat tillbaka till Sverige från Belgien - precis som jag.
Jag håller koll på syster yster och hennes mor (som visserligen gjort som jag och börjat blogga lite mer sporadiskt), och så tittar jag in hos en gammal klasskompis moder då och då. Ett par stycken av bloggarna är stora, kommerciella, bloggar. Gemensamt för dessa är att de trots allt har en väldigt mysig och intim känsla vilket gör att det känns som små bloggar trots att de är så stora. Sist men inte minst har jag en kär vän som bloggar väldigt intressant om livet som ung präst, och så en kollega som delar med sig av sina pysselidéer.

Titta gärna igenom min blogglista här till vänster om ni är sugna på lite inspiration!

2 comments:

Stef said...

Haha kom på idag att jag är lite efter igen! hahah kram

Alexandra said...

Haha, ja vi blir allt fler som flyr Belgien... Trots att Ivo fortfarande är arbetslös så är jag helt säker på att flytten tillbaka är det bästa jag (och förhoppningsvis snart vi) gjort! Är så lycklig här!

Hoppas allt är bra med er! Läser knappt bloggar numera så jag hade inte kikat in här på länge, men nu ska jag bokmärka! :)