28.10.12

I Bryssel

Resan i går gick utmärkt, Luka var en ängel - som vanligt - och vi hade en trevlig dag tillsammans. På kvällen firade vi makens farföräldrar som firar sextioårig bröllopsdag. God mat och trevligt sällskap, det var faktiskt en riktigt bra kväll.

Idag ska vi iväg på en långpromenad och sen i kväll blir det först kusinträff och sen ska maken och jag till stammispuben medans Luka är hemma med farmor och farfar. Blir nog en bra dag idag med.

3 comments:

Anonymous said...

Ni har verkligen tur med vädret den här helgen, eller iaf idag söndag! Vi var ute på la promenade verte och promenerade i 2h med V, härligt! Första helgen på lääänge som vi var i Bryssel och INTE var på Ikea trots att de har söndagsöppet idag!! Skönt med en liten Ikeapaus ;-)
Var ligger stammispuben?
Kram från oss 3
PS Måste fråga, är det en av makens släktingar som är politiker i Woluwe St Pierre, kommer inte ihåg förnamn men mannen har samma efternamn som David och inför lokalvalet hade vi en valposter med denne man precis runt hörnet.

Anonymous said...

Om jag vetat att både du och Petra var i Bryssel denna helg hade jag kanske tänkt annorlunda... men nu blev jag kvar hemma.
Hoppas ni fick en fin helg i min gamla hemstad!

Inger Rasmusson said...

Skönt att allt är bra! Toulouse mår också bra - har legat hos mig på soffan en del av eftermiddagen, och annars har hon haft kul med bl a trådrullar. Hälsa alla!