28.9.12

Lövåtervinning

Fick lite inspiration till höstpyssel från härliga Kicki, klädde bebis i galonisar och gav mig ut på lövletning. Vi hittade en hel del fina höstiga löv och med lite hjälp av mamma, som plockade hemma hos sig, fick jag ihop material till kvällens projekt: en blombukett av höstlöv.
Får dock ge mig ut och hitta lite fler, större löv i morgon om jag vill göra fler buketter för det är inte lätt att pyssla ihop rosor av små löv. Blir lätt löjligt pilligt...

Har för övrigt haft en väldigt bra dag! Jobbade ett par timmar (städning) i lugn och ro och sen hade jag ett par härliga timmar ensam hemma med lillpysen under tiden som maken och mamma rev kök (inte vårt alltså, utan mammas. Hon offrade sig och började renovera nu när vi snart är klara med vårt, vi kan ju inte ha en månad utan flytt eller renovering, så kan man ju inte ha det ;)).

I morgon blir det mer köksrivning och så ska vi på kalas. Denna gången kanske jag kan få foto på Luka i sin fina kalasklädsel som jag införskaffade till dopet vi var på för ett par veckor sen. Om jag inte glömmer kameran hemma denna gången också dvs.

 
Trevlig helg hörrni!

1 comment:

finelinan said...

Jisses vad pysslig du är! Verkligen en jättefin bukett. Ser ut som riktiga rosor faktiskt!