3.1.12

Jag har inte gått under jorden...

...jag håller bara på flytta in i lägenhet. Ackompanjerad av spädbarn, katt och sjuk make. Och så pluggar jag ju också. Så det blir inte mycket tid över till blogg och annat. Men vi börjar se ljuset i tunneln nu, bara ett par lådor kvar och någon enstaka IKEAmöbel att sätta ihop. Phew.

Och  fint blir det!! Vi har en himla mysig trea med egen tvättstuga uppe i lägenheten och golvvärme överallt. :) Det tar ju ett tag innan saker och ting hittar sina platser, men jag tror vi börjar få ett bra hum om hur vi vill ha det. Och Lukas rum blir jättefint med en massa färger och roliga leksaker och grejer att titta på. TACK alla som gett oss kläder och leksaker och vagn och möbler! Helt otroligt vad vi blir bortsämda!

I eftermiddag ska jag och Luka hem till morsan medans maken ska till IKEA och byta en möbel som var sönder. Då hinner jag förhoppningsvis ladda upp lite foton från jul och nyår.

God fortsättning!

4 comments:

englundskan said...

Skönt, det låter som om du "kommit hem" och det har du ju.

Trillingnöten said...

Vad härligt ändå! :) Låter som att det går ganska bra. Flytta kan vara ganska kul :)

finelinan said...

Det var bra länge ni låg där i sängen och åt frukost... =)

Lottas vrå said...

Välkommen och en god fortsättning på 2012!

Har en som hoppar upp ytterligare en klädstorlek nu (till stl 68), så hojta till om du skulle vara i behov av lite kläder...
Tänk Liten blev minsann 4 månader idag (3/1). Ja, du vet ju också hur snabbt tiden springer iväg. ;)
Kramar