4.1.12

Bilder!

Nu så, kommer det bilder. Fler följer senare under veckan.

Luka ligger och inspekterar inflyttning i hans  nya rum. Han sover minsann själv där inne i sin spjälsäng nu på nätterna. Duktig påg vi har!

Den stolte gudfadern hjälpte maken att köra flyttlass nerifrån Belgien och hit. Som belöning för sitt slit fick han mysa med bebis. :)

Luka trivs i Trelleborg! 

Syster ysters kisekatt Ziggy har bott hos morsan nu över jul och nyår. Han tyckte det var väldigt mysigt att leka halsduk när Luka och jag gosade i soffan.

Luka gillade INTE att vara finklädd på nyårsafton...

...så vi bytte kläder på honom, och sen fick han vara festens mittpunkt.
Firades gjordes det hemma hos morsan tillsammans med diverse mostrar och väninnor, och Gibson såklart (Lukas snart treårige blivande idol).

Och idag så har maken och Luka tränat benmusklerna på bordet!

Nu kommer syster yster hem från staterna om en liten stund och ska få träffa sin gudson för första gången.
Tjohoo!

3 comments:

Emma said...

Härligt att du/ni är tillbaka i Trellehulla igen! :)) var är det ni bor? Jag kräver uppdatering om allt kul i ett mail på fb ;) massa kramar!!!

finelinan said...

Åh vilka underbara byxor plutten har på sig på sista bilden!! Jag vill HA dem! Tyvärr blir det lite pyjamasvarning på Gibson när han har mönstrade byxor... suck...

Härligt med lite livstecken från er!

Frost said...

Fina bilder och kul att ni är i här igen! (förresten, appropå brev, dubbelkolla adressen om du skickar något, jag skrev fel på fb förut)
Kram!