23.1.12

Jag är gift!

Härligt, nu har i alla fall pappersarbetet som skickades in (två gånger) till skatteverket kommit fram som det ska, så nu är jag och maken gifta även här i sverige. Grattis till oss! Nu ska bara betygen från förra terminen ramla in till CSN också så att jag kan få mitt studielån och så ska vi lyckas fixa allt papperarbete med makens föräldrapenning SEN så är vi klara med myndigheter och blanketter för ett litet tag framöver.

Det har varit mycket om sig och kring sig med våra två småpojkar här idag. Den hårige lånekillen (katten) har blivit av med manligheten och smyger runt här med tratt nu. Vår egen lille korv har fått en spruta i vardera ben av den numera inte så populära BVC-sköterskan, så han är febrig och trött och gnäller till och med lite i sömnen nu.

I skrivande stund ligger maken och trattkatten uppkrupna i soffan och tittar på teve. Jag låg där innan, men blev bortkörd av kisekatt så då gick jag och bloggade i stället. Den där katten är minsann väldigt begåvad - han lyckas tugga på mitt hår trots att han har tratt. Detta kommer att bli en trevlig natt. :P

Ska nog gå och lägga mig nu medans maken är poppis i soffan.
Trevlig kväll!

3 comments:

Brysselkakan said...

Grattis igen då! Till att du är gift alltså ;-)

Petra H said...

Grattis! Vi är gifta i Sverige och i Belgien men inte i Spanien så V har inte blivit spanjor än...
Ja, jättetråkigt att vi inte hann ses men det var ju lika mkt vårt "fel" som var krassliga första veckan vi var hemma... Bättre att vi ses när vi alla är krya!! Håller tummarna att det kan bli i mars..
Kram

Brysselkakan said...

Har gett dig en utmaning på min blogg. Om du vill!