16.1.12

En såndär bra dag...

...då man hinner med det mesta man planerat, man lyssnar på musik i stället för att låta teven skvala i bakgrunden, har det rent och städat (till och med bäddad säng med överkast på) och hinner med att njuta av både vaken och sovande bebis. En sådan dag har vi idag. Vi har i alla fall haft det hittills!

Jag har hunnit plugga ordentligt, vilket VERKLIGEN behövdes. Det känns visserligen som denna terminens sista vecka är ett oöverstigligt berg (Mount Everest släng dig i väggen liksom)...men idag har jag i alla fall lyckats få på snöskorna och hyrt ett par sherpor (för att forstätta med bergsbestigningsmetaforerna) och är redo att påbörja den riktiga kampen uppåt. Grammatiktentan here I come! De som har bra tips på hur man kommer ihåg grammatiska regler som rör verb, satsdelar och annat smått och gott får väldigt gärna dela med sig.

Bebis har varit en ängel idag! Han har lekt och vi har gullat och sjungit och dansat och myst och dessemellan har han sovit två ordentliga sovpass på ett par timmar så att morsan och farsan hunnit med annat. Det tackar vi för. En av de grejer som jag hann med i en lekpaus var att ringa och boka in oss på babymassagekurs på öppna förskolan. Tjohoo vad vi ska mysa!

Nä, nu har maken fisksoppan klar och liten rör på sig i sin säng. Dags att göra annat än blogga.
Ha det gött hörrni!

2 comments:

finelinan said...

Fisksoppa, gott! Det står aldrig på menyn här hemma. Av förklarliga skäl kanske...

Alexandra said...

Hur har ni det i Sverige? Vi har bestämt oss för att flytta nu, är så glad!! :)

När ni hyrde lastbil och körde upp, hur mycket kostade det? Vi ska ju ända upp till Stockholm så det blir lite med bensinpengar men undrar över just hyrpriset. Vi funderar på att anlita en flyttfirma annars men det blir nog rätt dyrt...
Sedan undrar jag hur du tog med katten (bil eller flyg) och hur det gick till?

Förstår att du har mycket annat att stå i men om du hinner svara på ett par frågor någon dag vore det jättesnällt! Har googlat men inte hittat så mycket :) Kram!