1.11.11

Med risk för att det blir tjatigt...

...så kommer här ännu fler bilder på underverket!
Vi behövde lite fina foton till tackkort m.m så jag passade på att leka lite med mammas kamera och Luka i förmiddags. Vi hade jätteroligt och han fick tillfälle att öva på sin grimasrepertoar (som inte är liten om man säger så).4 comments:

finelinan said...

Härlig liten unge! =) Och lika härligt med mormor! De måste vara det bästa som finns. Jag vet inte vad jag hade gjort utan min mamma. Hon ställer upp så otroligt mycket för oss!

Alexandra said...

Vilken sötnos <3

Ja jag har inte skrivit på ett halvår, men skaffade mig äntligen en smartphone och det blev så lätt att fota och uppdatera så jag har kommit igång lite igen ;)

Har ni helt bestämt er för flytt till Sverige? Vi funderar nämligen på samma sak (fast det är lite hemligt, har inte pratat med fler än föräldrarna om det) och ska bestämma oss i Januari, i Maj går kontraktet på huset ut.

Här är receptet på thaigrytan:
http://www.lchf-recept.se/lchf-thaigryta/

Jag har testat med både röd och grön curry och kyckling/fläskfilé båda blev jättegoda!

Alexandra said...

Okej! Var ska ni bo? Vilken del av Sverige kommer du ifrån?

Får jag fråga vad problemet är med svärföräldrarna? Av ren nyfikenhet...

nika said...

Tjatig?...nae du man kan aldrig få för mycket av det goda. han är så urfin den lille parvelen. jag har en liten grej till honom...men den är inte riktigt färdig än...hehe....skickar så fort den är klar. Hälsa Lukas mormor från gudmormor