2.10.11

Vi tog sovmorgon...

...och lät bli att ställa väckarklockan för första gången på ca ett år. :) Trevligt! Sen åkte vi ner på stan i solskenet och handlade frallor och croissanter och nu har vi ätit brunch framför teven. Söndagsförmiddag at its best!

I går kväll hade vi det såhär mysigt!
Två av våra vänner som var med på bröllopet gav oss vår bröllopspresent förra helgen: en påse full med presenter - en för varje dag denna veckan. I varje present var det något som skulle användas för en trevlig lördagskväll i går: chorizzo och lufttorkad skinka från spanien (de bor i Valencia), vinöppnare (nu användes den iofs inte eftersom vi drack alkoholfri skumpa), en DVD-film (The pursuit of happiness, jättebra!), rökelse och grejer till ett mysigt bad. Det bidde inget dock bad eftersom uthyrningsdelen, där badkaret finns, är uthyrt så det får vi ta en annan gång. Men en mysig kväll med god mat och filmmys blev det i alla fall!
Och på vägen hem från Bryssel tittade maken in om hos sin mormor och morfar och hämtade lite presenter som hans mormor stickat till den lille. Visst är de fina?!
Gud vad han kommer att bli bortskämd den lille skrutten!

2 comments:

Anonymous said...

Wow, vilka fina kläder! Hon har stickat förr! Klart han ska bli bortskämd!/m

finelinan said...

Åh, det där såg riktigt smarrigt ut. Och jättefina stickade kläder!