1.10.11

Uppe med katten!

Kiseskatten tycker nog att det är dags att börja öva på det där med att vakna tidigt nu, för klockan sex i morse satte hon igång sin "ska-vi-inte-gå-upp-nu-snart-matte?"-offensiv. Jag drog täcket över huvudet och lyckades somna om ett tag... Men nu är hon i alla fall utsläppt och helnöjd. Och jag sitter och myser med en kopp O'boy framför datorn.

Maken var tvungen att åka till Bryssel och jobba i går och stannade kvar tills idag för att gå på kusinträff i gårkväll och ha möte med svärföräldrarna idag. Så jag har varit själv hemma sen i går middag. Skönt och lite tråkigt på samma gång. Fast ensam är jag ju visserligen inte - har ju liten som hickar konstant i magen och, som sagt, en sKatt som kom in tidigt i går eftermiddag för att mysa med matte och magen. Trevligt!

Idag ska jag plugga lite och så kanske man skulle ta en snabb vända med dammsugaren, i alla fall här i vardagsrummet (de andra rumen får vänta tills maken kommer hem, för jag kan inte egenhändigt flytta dammsugaren upp och ner för trapporna...heh, fogarna tycker inte om när jag går i trappor över huvud taget och med en dammsugare så blir det totalstrejk).

Solen skiner in genom fönstret och det känns som att det kommer att bli en bra dag det här!
Hoppas ni får det bra ni med!

No comments: