30.9.11

Uppsats

Nu har jag skickat in min första uppsats för denna terminen. Jag har liiiiite ont i magen just nu måste jag erkänna, det känns aldrig riktigt hundra innan man kommit in i svängen med att skriva uppsats. Var ju ett tag sen så det här med källhänvisningar och strukturer och grejer gör mig lite nervös...

Men men, den är i alla fall inlämnad nu och det värsta som kan hända är att jag får komplettera.

Nu ska jag gå ut och njuta av solen en liten stund innan det är dags att börja på nästa uppsats (jorsåminsann, vi har en till tisdag också...varför ta en sak i taget när man kan ta allt på en gång?)

Tjingeling.

3 comments:

brysselkakan said...

Det gick säker superbra! Och njut av solen nu, själv ska jag straxt ta cykeln ut på stan i det underbara vädret!

Emelie Bäck, Cancerfonden said...

Hej!
Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

Petra H said...

Vad duktig du är som skriver uppsatser i sista graviditetsmånaden!! Visst kan det ta ett tag innan man kommer in i pluggsvängen igen med allt vad det innebär men jag håller tummarna att uppsatserna blir jättebra.
Stor kram
PS Nja, morgonrocken är nog inte så himla viktig egentligen. Jag läste på "vårt" sjukhus hemsida att det var obligatoriskt men jag såg inte många med morgonrock när jag väl var där. Det är väl mest det att man ska vara "lite" mer klädd om man springer (ha ha, hasar är mer det rätta ordet) runt i korridorerna men jag såg folk som var väldigt "lättklädda"... Med andra ord, du behöver INTE ut och köpa morgonrock också ;-)