16.9.11

Har nog fått ännu en "present"...

...idag, av min käre make. Fast en mindre trevlig sådan: verkar som om jag blivit smittad av vad det nu är han har haft. Är helkass! Ont överallt, illamående, ont i halsen. Jäkla tramserier.

Ingen feber än i alla fall, och det är ju bra. Ska, vad jag förstått, inte vara helt bra att ha feber när man är gravid. Kräkts har jag inte heller gjort än och det känns, om möjligt, ännu viktigare än febern. Med tanke på hur svårt jag redan har att äta så vill jag behålla det lilla jag får i mig.
Tur att jag ändå mest hade tänkt läsa idag. :) Synd att jag inte kan få någon läsro dock - inte lätt att hitta en bra viloställning med hickande bebis i magen (fast han gör ju mig glad i alla fall, så jag klagar inte över att han är där) och borrande järnvägsarbetare utanför fönstret (de satte igång och jobba på nya rälsen kl 06 i morse, tack tack tack).

Nä, ska sluta klaga nu och återgå till boken. Försöka i alla fall. Ibland måste man bara skriva av sig lite.
hej hej

2 comments:

Kaylee said...

Oh, it's never fun being sick when you are pregnant :( Feel better soon!!!

finelinan said...

Ja, det var ett väldigt klagande här va! =) Kan jag kanske muntra upp med att jag har lagt undan lite bebisleksaker som ni kan få, om ni vill. Det är give away eller throw away som gäller. Bort ska de!

Och lite knoppussel. Fast det lär dröja innan han kan lägga dem...=)