21.8.11

Söndag.

Vaknade av att regnet slog mot rutan tidigt i morse och det är inte direkt mitt favoritljud att vakna till. Nu har det dock slutat regna och jag sitter i pyjamasbyxor och försöker bestämma mig för hur jag ska lägga upp dagen. Har lite allt möjligt smått och gott att "göra klart" eller ordna som hade varit skönt att bli av med. Borde kanske göra en lista?

En av sakerna på listan kommer i alla fall definitivt att vara att få maken till att ta foto på magen. Det växer så det knakar här. Just för stunden har magen dessutom fått "horn" - den lille sträcker på armar eller ben så det putar ut lite varstanns. haha. Rätt roligt!

Nä, lista ska skrivas och saker prickas av.
Sista dagen med Sortilege idag, får se hur det går. I går hade vi 115 besökare, skulle vara trevligt med ännu en sådan dag, trots att det nog tyvärr innebär att min lista kommer att bli lidande.. Vi får se.

Trevlig söndag!!

5 comments:

Trillingnöten said...

Vad trevligt med lite annorlunda form på magen :) Kan bli väldigt roligt :)
Hoppas dagen blir fin i alla fall, oavsett antal besökare!

Stef said...

Vi har faktiskt haft jättefint här idag. Och naturligtvis så måste det hända nåt som gör att man inte kan gå ut och göra nåt kul, som att sambon blir magsjuk....så jag la mig på en filt i solen här på baksidan och somnade! puss och kram

finelinan said...

Jo, men det är ju hur mysigt som helst att vakna till regn! Då kan man tända ljus och mysa hela morgonen lång... =)

Petra H said...

Här sken solen i förmiddags men vi är ju så morgonsega så det kunde kvitta ;-) Hela dagen har det varit jättevarmt, det kom några droppar och det blev mulet men ingen storm som för några dagar sedan. Hoppas att listan blev skriven och avprickad ;-)
O jagade upp mig en kväll förra veckan när jag hade lagt mig för att ta magbilder ;-) Och igår fick vi för första gången tagit bilder på oss båda två OCH magen, med hjälp av kompisar på besök.
Kram!

http://feederfriend.wordpress.com said...

Oh! DU får prova att stå på händerna och se om det hjälper :)

Stor kram till dig!