18.8.11

Oinspirerad.

Efter en hel dag ute i värmen (det har varit stekande sol och underbart varma vindar hela dagen), hjälpandes maken i receptionen, så kom jag precis in och insåg att jag inte har en aning om vad vi ska hitta på till middag i kväll... Det är tur att maken är storätare (och jag har en extra motivering till att äta hälsosamt som sparkar i "lilla" magen) annars hade det nog fått bli glass och O'boy till kvällsmat.
Nu måste jag komma på något annat... Inte helt lätt.

Förslag på god och "svalkande" middagsmat efter en lång dag i solen?6 comments:

Anonymous said...

Här åskar och regnar det som bara attan... vi kör hämtpizza ikväll för ingen orkade komma på vad vi skulle äta och ingen orkade gå ut och handla i regnet. Men förmiddagen var superfin med sol ;-)

Petra H said...

Jag är minst lika oinspirerad! Tur att O är en hejjare på att laga mat och förhoppningsvis har en bra idé om vad vi kan äta ikväll - och det gärna snart eftersom jag är HUNGRIG (men fortfarande ensam hemma...)!
Precis som Brysselkakan skrev var det ett riktigt oväder vid 17-tiden, tropiskt skyfall som är så typiskt för Bryssel på sommaren! Kram och hoppas att det blev något gott till kvällsmat...

finelinan said...

Jag är också sådär oinspirerad. Varje jäkla dag! Jag tycker det är supertråkigt att laga mat till bara mig själv och en unge som slänger det mesta på golvet i protest. Mot att han inte får äta med händerna, mot att han inte får juice, mot att han inte får glass osv osv. Inte så kul att laga mat då...

Men häromdagen på jobb åt jag en underbart god lättkokt kymmel. Med smör- och dillslungade potatisar och en fantastisk vitvinsås med små, smarriga bitar av någon helt alldaglig vit rotsak som jag just nu totalt har glömt bort namnet på. Åh, det var så underbat gott! Ett tips till en annan dag kanske? =)

Trillingnöten said...

Jag vet vad du menar med att inte orka laga mat :) Gillar inte att att laga mat ibland. Orkar jag inte brukar jag ta en rund brödbit, typ pågen, och lägga ketchup på, addera lite skinka, grönsaker och ost. In i ugnen. Minipizza!

Stef said...

Jag hade grillat nåt superenkelt typ lite grönsaker och bakpotatis eller nåt sånt. Vet inte faktiskt annars! kramar

Joanna said...

Hej! Jag heter Joanna och är 23 år gammal när jag var 14 fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om livet med diagnosen så folk ska få mer förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och vad det innebär så besök gärna min blogg:)
kram