19.8.11

Det kom lite regn...

...och sen kom det mycket regn. Jädrans vad det har vräkt ner sen i går kväll! Jag har sällan sett (och hört, vi har ju snedfönster uppe i taket i sovrummet) sådana skyfall innan, och då har jag bott i monsunområden en gång i tiden. Maken gick precis ut för att inspektera eventuella skador på konstruktionerna vid floden, håller tummarna för att allt är kvar som det ska.

Tack för mattips i går förresten! Maken kom in och lagade till bläckfisk (ja, med en mattokig make så är frusen bläckfisk en "staple" som typ alltid finns i frysen) med rösti och tomater i ugn. Jag hade dock väldans svårt att få ner något varmt över huvud taget i går kväll så jag gav upp middagen efter en stund och kompenserade så gott det gick med frukter och råa morötter. Och två stora glas nesquick. Ska handla ingredienser till ett par ordentliga, kalla, sallader idag när vi är nere på stan så att jag får i mig lite mer på kvällarna.

Frukost däremot, dvs mackor med chokladpålägg eller ost, yoghurt, frukt, juice och nesquick går ner utan några som helst problem - så nu ska här minsann käkas!!
Ha en bra dag!

3 comments:

finelinan said...

Haha... jag lyckas bäst med att äta frukost på kvällarna. Hur gott är det inte att ta en macka, eller två, och en kopp te eller o'boy framför tvn när gangstern somnat!

Dessutom är jag dålig på att äta middag. Två gånger de senaste veckorna har maten bara hamnat i soporna. DEt har varit kotlett båda dagarna. Jag har nog blivit allergisk mot det...

När jag var gravid åt jag faktiskt mest mackor. Jag åt ordentlig frukost (mackor), lunch, mellanmål (mackor), middag, kvällsmål (mackor). Med avokado och keso! Mums! Så ät vad du känner för (så länge det inte är fem kilo godis om dagen) så mår du nog bäst!

Kram

Petra H said...

Såg du vad som hände på Pukkelpop-festivalen under stormen? Otäckt!! Jag kan bara hålla med, jag har bott i Karibien och belgiska sommar-oväder kan verkligen mäta sig med tropiska sådana...
Tråkigt att du fortfarande har problem med att äta på kvällarna. När jag tänker efter så hade jag ingen aptit på kvällarna heller förrän för några veckor sedan och nu måste jag ju hålla "diet" vilket gör mig HUNGRIG!
Kram!
PS Jag ska svara på ditt email NU men onsdag låter bra!

Anonymous said...

Jo då... regnade gjorde det allt! Och åskade!