1.8.11

Nu jäklar...

...ska vi få ordning på vår "bar". Vi har varit iväg och handlat småpaket chips och kaffe med tillbehör samt rekat inköpspriser på grejer till mackor vi tänkte försöka med nästa helg när det är öppet hus här igen.
I går hade vi full rulle här hela dagen! Öppet hus på gården med över hundra besökare som kom för att titta på uthyrningsdelen och festsalen och 97 besökare till Sortilège:en. Härligt! Jag jobbade hela dagen lite överallt och fick på eftermiddagen dessutom hjälp av exkollegan S som kom på beök med sin vovvsing. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag och åt god middag tillsammans när vi jobbat klart.

Och sen avslutade vi kvällen med att åka ner till Aywaille och ta en glass (jag, de andra drack öl haha). Det märks att vädret har varit dåligt länge för vi blev helt chockade när vi kom ner till byn. Vid halv tio på en vardagskväll för ett år sedan var vi nere med ett par vänner och letade efter någonstans att äta middag och det var nästan omöjligt att hitta ett ledigt bord. I går var det TOMT!! Baren vi gick in på stängde när vi gick eftersom det inte är lönt att hålla öppet som vanligt med så få kunder. Helt otroligt. Aywaille som är värsta turisthålan på somrarna vanligtvis...
Vi håller tummarna för att det varma vädret kommer tillbaka så att inte alla affärer och restauranger i trakten får större problem!

Nu ska jag ut och förbereda baren. Har fixat kritor så att jag kan skriva "menyn" på svart tavla som vi tog med från Bryssel förra veckan och så ska jag sy färdigt mitt förkläde som jag började på häromdagen när min symaskinsnål gick sönder (har fixat ny nu).

Och vet ni vad?! Solen skiner minsann nu. Ska det bli en fin dag tro?

1 comment:

Trillingnöten said...

Vad roligt att det rullar på nu och att ni har mycket att göra! :) det blir liksom ett annat go i det hela! Superkul!