24.6.11

Fredagsmage v.22

Här har ni magen, på rätt dag dessutom!
Gick in i vecka 22 i onsdags. Kjolen är gårdagens, och dagens pyssel. Bestämde mig för att sy en bekväm mammakjol att ha på mig idag, midsommar till ära, så jag åkte till närmsta second hand och inhandlade en begagnad tröja att göra om. Det blev en toppenbra kjol som sitter bra över magen och har rum för ännu mer tillväxt.

Ikväll ska vi till moster i Lund för midsommarfirande och sen ska jag ut till syster yster och spela kort och sova över.
Fortfarande inget nytt besked från sjukhuset. Vi väntar...

Glad midsommar!


ENG: here's this week's stomach! Went into week 22 on wednesday. I spent yesterday evening, and this morning making the skirt. I wanted a new, comfortable skirt to wear today for midsummer so I went to the nearest second hand shop and bought an old t-shirt to alter. It has become a really comfy skirt with lots of room for the growing stomach.

Tonight we're going to auntie in Lund to celebrate midsummer, and then I'm going to syster yster to play cards and have a sleepover.
Still no news from the hospital, we're waiting...

Happy midsummer!

2 comments:

Petra H said...

Wow, jag säger det igen - din mage är så fin och stor*!! Och vilken fin kjol! Jag har en gammal kjol i stretchmaterial som har just en sådan där linning som går att vika ner - perfekt som mammakjol! Än så länge använder jag bara mammakläder när jag går utanför lägenheten (vilket inte händer så ofta med tanke på sjukskrivningen), annars funkar fortfarande mina mysbyxor och ovannämnda kjolen.
Ha en fin midsommar trots allt och jag fortsätter att hålla tummarna!
Kram!
PS Jag har läst att man inte ska jämföra gravidmagar, att olika storlekar kan bero på hur livmodern ligger, ens kroppsform etc men lite avis är jag nog ändå ;-)

Trillingnöten said...

Jäkklar vad du är duktig på att knåpa! Supersnyggt blev det och magen är så fin också :)