19.5.11

Inte riktigt som planerat!

Idag skulle det ju egentligen bli födelsedagsfika med vännen U och hennes tvillingar och treåring. Men tji fick jag för rektorn från skolan ringde och behövde en tyska/engelska-vikarie till hela dagen. "Självklart!" - sa jag - och så blev det lite ändrade planer.

Men det var faktiskt trots allt riktigt riktigt roligt att komma tillbaks till klassrummet! Jag njöt av varje sekund och insåg hur mycket jag saknat att jobba med elever. Tyskan gick oväntat bra, med tanke på att jag aldrig läst en minuts tyska i hela mitt liv. Men det är ett rätt lätt språk att klura ut om man pusslar lite, och som tur är var det inte jättesvåra uppgifter jag behövde hjälpa till med. :)

Efter skolan hann jag dessutom precis ta mig hem till syster yster för slutet av födelsedagsfikan. Hann gulla med en av tvillingarna och snacka lite med U innan de skulle iväg.

Och FYI: vårt bakande i går gick jättebra!! Hade tänkt ta en massa snygga foton på mästerverken idag när vi gjort iordning fikat, men det blev liksom inte riktigt så. Men rice crispies-recept kommer i morgon och vi får väl baka fler gånger när jag är hemma så att vi kan ta lite fina fikakort, haha.

Godnatt!!

1 comment:

Trillingnöten said...

Vad roligt :) Jag vet hur det känns. När man varit borta från undervisningen och jobbat med annat är det som att komma tillbaka till sitt rätta element :)