12.3.11

Nu tänker jag ha förutfattade meningar:

HÅLL SMÅTJEJERNA BORTA FRÅN TELEFONERNA när det är dags att rösta på melodifestivalen!!!
För det måste väl vara de som ligger bakom att Eric Saade vann i kväll?! Eller vad hände? liksom? huh?

Gick inte att följa finalen live härifrån Aywaille pga dålig uppkoppling, men däremot har jag nu fått höra vinnarlåten och den var ju ehm...öh......eh...inga kommentarer. Blir nog ingen ESC-final i år heller nä, men det var väl iofs väntat. Vad bra att jag kan heja på Belgien i år då.

Nä, i morgon ska jag sätta på min playlist som jag lyssnade på efter förra årets fiasko (som i jämförelse med detta året faktiskt inte var sååå otroligt fiasko). Min favvoplaylist med bland annat följande underbara favoriter. Detta är schlager när den är som bäst (låtar som kanske visserligen är töntiga/roliga/medelmåtta MEN som man kommer ihåg efter man hört dem en gång. Låtar som sätter sig på minnet och ger mersmak! Hur många kan sjunga Saades refräng utan att få en reminder?!):


Fransk schlager när den är som bäst! Poupée de cire, poupée de son med France Gall är inte dålig den heller.


Bara Körbergs "sideburns" gör ju att man vill gråta av lycka! haha


Bara lyssna på musiken liksom! LIVE och såååå otroligt bra!


Kan man annat än bli glad?


Heja danmark!


Eller varför inte den enda gången Belgien har vunnit? 1986. Klockren! Om jag inte mins fel så är det också den yngsta vinnaren någonsin...

Fast å andra sidan...kunde Charlotte vinna 1999 med en dansbandsdänga och till synes frireligiös kör så borde ju Eric Saade kunna komma nånvart. Och ska jag vara helt ärlig så tycker jag numera att Take me to your heaven är riktigt bra...

Nu ska jag sluta överrösa er med youtube-klipp och så och lägga mig.
Godnatt!

2 comments:

Trillingnöten said...

Jag håller helt och fullt med! Tjejer under 20 borde inte få rösta i dessa sammanhang enligt lag! Jag är så trött på sånt...å andra sidan vet man aldrig. Kan han vinna svenska tjejhjärtan, kanske han kan vinna hela Europas. Jag hoppas det nu när vi skickar dit honom :)

finelinan said...

Melodifestival? Igår? Nej, det tittade jag inte på. Det enda jag sett av årets melodifestival var när jag såg genrepet på deltävlingen i malmö. Orkade inte ens titta på programmet efteråt, slog bara på när det var nästan slut och såg vem som gick vidare.

Men, Gibson gillar Manboy så jag får se vad han tycker om vinnarlåten iår. Gillar han den, gillar jag den. =)