9.3.11

Fika och köttbullar

Alltså min käre fästman är helt otroligt söt ibland.
I går när jag hade pratat i telefon med hästtjejens syster uppe i Älvdalen så fick jag lite hemlängtan och grät en skvätt. Råkade nämna för fästmannen att jag saknade att sitta och fika med tjejerna och det tog han fasta på.

I morse var han tvungen att åka till Bryssel för att jobba under dagen och när han var på väg hem så stannade han förbi IKEA och handlade en stor kasse med "fika". Haha. Kanelgifflar, olika sorters kakor, smågodis och annat mums. OCH dessutom kom det med en påse köttbullar, ett paket varmkorv och en påse korvbröd.

Så nu sitter vi här och äter köttbullar och pasta med ketchup (MUMS!) och i morgon ska jag fika på kanelgifflar tillsammans med kollegorna på jobbet. Det är ju inte samma sak som att sitta i hästtjejens kök och snacka över en kopp kaffe eller som att spendera två timmar över en kopp thé med syster yster - men det är ändå en liten bit av "hemma".

5 comments:

Anonymous said...

Det är sånt som kallas KÄRLEK!

Emma Frost said...

Makaroner och köttbullar med ketchup, Rättviksmiddag! Nostalgi.

englundskan said...

Jag har stekt en stor hög köttbullar i kväll, kunde ju ha skickat några om inte nätet var så begränsat. Det hade varit bra om man kunde teleportera köttbullar. Men de kanske förlorar i smak då. ;-)

Trillingnöten said...

Men vilken sötnos till karl du har! Han är ju fantastisk :) Åka till moderskeppet för att köpa in lite lycka och glädje till en fikatörstande svensk...awww...he is a keeper alright!

Anonymous said...

Ibland undrar man om han är från den här planeten!
mor