2.3.11

En vän i en kåta

I dagarna flyttar en vän, närmare bestämt min kära sömmerskas pojkvän, ut i de värmländska skogarna för att gå själhushållningskurs. Och eftersom han inte fick plats på det vanliga internatboendet så hittade han ett alternativt boende - en kåta (!).

Om hur denna nyutbildade smed (!) har det i sin kåta och vad han lär sig på sin självhushållningskurs kommer man att kunna läsa på hans blogg: http://johanskogsgangare.blogspot.com/. Titta gärna in och läs om detta alternativa leverne. Väldans spännande tycker jag!

Det börjar dra ihop sig nu...sju veckor kvar till "den stora dagen" och bröllopsfixeringen är, om möjligt, ännu större än tidigare i år. Jag känner dock att jag har rätt så bra koll på saker och ting, och hoppas att svärmor har koll på de grejer hon för tillfället tagit hand om. heh.

Ett tecken på att det snart är dags är att fästmannens bestman ringde i förmiddags och ville dela med sig av planeringen inför svensexan. muahaha. Spännande! Jag har fått i uppdrag att ordna lite saker här på hemmaplan inför kidnappningen. Jag ÄLSKAR överraskningar (även när det är jag som ska överraska andra) och ser verkligen fram emot att få hjälpa till lite. De har dock inte delat med sig så mycket om vad de tänker hitta på...blir spännande att se. Dröjer en liten stund ännu iofs...

Nu ska jag pyssla lite. Godkväll!

1 comment:

Trillingnöten said...

Asså det där med kåtan lät ju fantastiskt spännande! Vilket alternativ! Själv skulle jag nog frysa ihjäl efter en natt eller bli uppäten av en björn (även om kanske inte björnar finns just i det området jag var på. Ironiskt.)...
Svensexa!! Yay! Vad kul!