16.2.11

Katta på villovägar

Medans husse och matte är på IKEA så passar katten på att gå på finvisit minsann!

För en stund sen knackade det på dörren och när jag öppnade stod grannen där och undrade om vi saknade ett stycke gråspräcklig katt. Och visst, hon var ju inte hemma än för kvällen så visst saknade vi henne... Det visade sig att Toulouse ville kolla hur de har det i slottet här bredvid så när Madame öppnade dörren för att gå ut så sprang kattan in. Hon tyckte väl dock att de uppstoppade jakttroféerna på väggarna och de stora gamla möblerna var lite läskiga så hon sprang in under en låg byrå och stannade sedan där resten av dagen - trots Madame's försök att locka med mjölk och sedan Monsieur's skrämselteknik med att stampa i golvet bredvid.

När jag kom dit och stack in armen under byrån så fick handen sig en blöt puss och sen var det bara för mig att dra ut kattstackarn, ursäkta för intrånget och bege mig hemmåt med nöjd kise under armen. Nu har hon käkat middag och ligger och vräker sig i en av fåtöljerna... Hon har det allt bra hon lilla kattan.

3 comments:

Josefine said...

Du kan få min katt om du vill. Han ger sig inte bara iväg på utflykter. Han tar med sig mat hem också... Jag hittade en uppspydd mus idag. I MIN SÄNG!!!

Stef said...

Haha hon är för go kattaskrället! Lucas hoppade fram ur ett hörn igår och högg din mor i knäet, hon blev chockad kan man säga haha. Sen for han runt som en galning, välte ut tulpanerna och mattorna flög all världens väg!

kramar

Lia said...

Bebis-katten!! Gud så söt, det är väl klart att man måste inspektera grannarna =)
Kramar