11.6.10

Jag har fått en vän!!

Känner mig helt pirrig och hoppig - sådär som när man börjat en ny skola och precis har pratat med en ny klasskompis för första gången och insett att man kanske inte kommer att vara totalt ensam och utanför.

SÅ känner jag mig nu! Jag har precis fått svar på gårkvällens facebookmeddelande.
Säga vad man vill om facebook, men ibland är det väldigt bra att ha.
I går kväll kände jag mig lite nere och vilse så jag latjade runt på facebook en stund och bestämde mig för att se om Martinrive har en sida på facebook. Sagt och gjort, jag sökte på Martinrive - och hittar en sida skapad av Martinrives typ "byalag" som organiserar byfester och ungdomsaktiviteter osv. Huvudorganisatören i denna grupp är en ung tjej som såg trevlig ut så jag tog mod till mig och skrev ett litet meddelande till henne om att vi ska flytta till Martinrive och att vi inte känner någon. Idag fick jag svar...

...och jag och sambon är redan bjudna på byfest i juli. :D Hon berättar att Martinrive är en liten och sammanhållen by där alla umgås med alla och där de alltid försöker välkomna nykomlingar så bra som möjligt. Hon var jättenyfiken på att jag kommer så lång bortifrån och ställde lite frågor. Wohooo! Jag har fått en kompis! Eller i alla fall en bekant.

Nu ska jag och Zorro (är hundvakt idag) slänga lite saker och packa ner lite böcker och filmer. Toudelooou!

1 comment:

Alexandra said...

Kul med byfest, nu blir jag avis ;)

Jag visste inte heller var jag skulle leta jobb först, sa det tog ett tag för mig att hitta nagot. Visste iofs inte vad jag ville göra heller sa da var det svarare...

Du kan iallafall kontakta flera interims, t.ex. Manpower, Startpeople, Adecco, Randstad osv, de flesta av dem har dessutom hemsidor där man kan söka pa jobb.

Annars brukar jag söka pa www.monster.be och www.stepstone.be!