5.5.10

Nämen hoppsan...

...sa jag när jag vaknade i morse och insåg att chefen försökt få tag på mig för att vikariera. Som tur är hann jag ringa tillbaka i tid och sen var det bara att sätta på turbofarten för att hinna ner till skolan innan lektionsstart.

Svenska och Engelska är vad jag håller på med idag och i morgon. Skulle ha haft en musiklektion idag också, men den var inställd pga nationellt prov i fysik (!). Jag är VÄLDIGT glad att vi "bara" hade nationella prov i matte, svenska och engelska när jag gick på högstadiet... Fysik hade jag aldrig klarat. GAH! Jag är däremot INTE glad över att det går bort fler musiklektioner, min planering känns just nu aningen hopplös.

Lallalla. Livet leker dock och jag är mest ganska överlycklig över det mesta för tillfället. Fråga mig inte varför, jag är själv väldigt förvånad. Denna tiden av månaden brukar vara "trolltid" då sambon gömmer sig och fjäskar och jag mest grymtar runt. Men inte denna vecka, jag mår GRRRRREAT! Tror det kan vara de här gojibären jag börjat slänga i morgonfilen?! Kan det vara så? Någon mer som prövat dessa så kallade mirakelbär?



Eller så är det solen, vad vet jag.

2 comments:

Trillingnöten said...

Jag måste kolla efter de där bären asså. Jag kan behöva ett par kilo! Låter som rena rama trolleriet :p

Jag är också glad att det inte fanns nationella prov i fysik på den "gamla goda tiden". Jag hade fått krupp och panik och ja, pms t o m. Nej. Vi överlevde ju utan så jag tror nog att dagens elever också skulle överleva utan!

Anonymous said...

Glöm inte Nationella i spanska och tyska också. De stackars eleverna gör nationella hela våren känns det.

Vad är det för bär och var får man tag på sånna? //Heiddis